Shelby Production / Waka Waka Festival 2018 : Sauti Sol & Awilo Longomba 13 octobre

938

[ Publié / Modifié il y a

Festivalen er organiseret af Shelby Production og bliver afholdt d.13. oktober 2018. Waka Waka Festvial handler om glæde, sammenhold og venskab gennem musik og kunst. Med de bedste og nyeste afrikanske hits sammen med traditionel dans og mad, kan du forvente en festival fuld af liv, musik og kultur.

På Søpavillonens store scene, gæster festivalen i år Awilo Longomba fra DR Congo og Sauti Sol som er en af de største bands fra Kenya og som har vundet to MTV priser; MTV Europe Music Award for bedste afrikanske artist og MTV Africa Music Award for Best Group.

Med et fantastisk line-up af artister og afterparty med byens bedste DJ’s samt dansekonkurrencer og mulighed for at smage på afrikansk mad, er du garanteret en uforglemmelig oplevelse.

Hvad er Waka Waka Festival?
Waka Waka Festival er en årlig begivenhed som er blevet afholdt siden 2011 i København. Festivalen fejrer den afrikanske kultur i sin mangfoldighed – musik, dans og mode. Festivalen er tidligere blevet afholdt på Rådhuspladsen og har hvert år tiltrukket mellem 1.000-3.000 gæster. Festivalen, hvis formål er at bringe folk fra hele Danmark sammen uanset kulturel eller etnisk baggrund, tiltrækker også mange turister hvert år. Gennem musik og kunst skaber festivalen tætte bånd og venskaber mellem mennesker fra forskellige kulturer, hvilket hjælper med at give folk en bedre forståelse for hinandens forskelle, så disse kan ses som en styrke frem for en barriere.
Hvem vil ikke være en del af en festival fuld af glæde, sammenhold og venskab?

For mere praktisk information, see nedenfor eller hold dig selv opdateret på www.shelbyproduction.dk eller Facebook begivenheden, Waka Waka Festival 2018 W/Sauti Sol + Awilo.

ALDERSGRÆNSE:
18+

PRISER:
Entré til koncert:
Ticketmaster: 275 DKK
I døren: 300 DKK

Afterparty efter kl. 01.00:
I døren: 150 DKK

Køb din billet her:
https://www.ticketmaster.dk/event/waka-waka-festival-w-sauti-sol-billetter/444857

DATO & TID:
Lørdag, 13. oktober, 2018

Dørene åbnes kl. 20.00
Showet starter kl. 21.00
Afterparty: 01.00-05.00

VENUE:
Søpavillonen,
Gyldenløvesgade 24,
1369 København K

VIP RESERVATION:
Kontakt:
khalila@shelbyproduction.dk

Shelby Production

PARTAGER